Veerkracht bestaat (bijna) 10 jaar!!!

25 september 2018

In oktober 2018 bestaat Veerkracht 10 jaar! Van het personeel heeft Geert een glasplaat gekregen voor op zijn allereerste 'bureau'. Uiteraard kan deze gelegenheid niet ongemerkt voorbijgaan! Dit wordt grootst gevierd middels een groot feest voor alle zakelijke relaties en een BBQ voor al het personeel met aanhang.

Nieuwe Manitou

05 juni 2018

Vandaag is onze eigen Manitou verreiker MRT2550+ Premium afgeleverd, inclusief schepkbak, vorken en manbak. Hiermee heeft Veerkracht weer een grote stap gemaakt in professionalisering en zelfstandigheid voor grote werken!

Veerkracht gaat voor duurzaamheid

18 mei 2018

Veerkracht heeft 44 zonnepanelen geplaatst op zijn nieuwe pand aan de Kobaltweg .Hiermee is de verwachting dat wij ons pand volledig kunnen voorzien van groene stroom en ook genoeg opbrengen om zelfs groene stroom terug te geven!

Grote brand in sporthal Hoogkwartier

06 mei 2018

In de nacht van zaterdag op zondag heeft er een brand gewoed in de sporthal bij ons project Hoogkwartier Amersfoort. Oorzaak is brandstichting! Helaas zijn veel van onze spullen, inclusief een gloednieuwe minigraver en een bobcat verloren gegaan. Maar Veerkracht zal veerkracht tonen!