Werken bij Veerkracht


We zijn op zoek naar nieuwe collega's! Ben jij een opperman, kraanmachinist, DTA of DAV'er? Kom is praten!

We werken graag samen met mensen die van aanpakken weten, plezier hebben in hun vak en het werken in een team, veilig werken en collegialiteit belangrijk vinden! Je krijgt bij ons vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen. En dat krijgen we ook graag terug van jou. We bieden een fulltime of parttime dienstverband met na 1 jaar uitzicht op een vaste aanstelling.

Opperman - omgeving Weesp
Als opperman heb je de taak om de stratenmaker te assisteren door middel van het aanvullen van zand en bij rijden van stenen. Knippen, zagen, aftrillen en in zanden, daar draai jij je hand niet voor om. Je werkt op verschillende projecten en door jouw goede voorbereiding kan de stratenmaker vliegensvlug het straatwerk erin leggen.
Op dit moment hebben we veel projecten in de omgeving Weesp, dus handig als je daar in de buurt woont.

*Assisteren bij uitzetten van hoogtes
*Stenen/tegels & opsluitbanden aanleveren
*Vleien, knippen en zagen
*Aftrillen zandbed en bestrating
*Assisteren bij grondwerk/rioolwerkzaamheden

Ben je jong, toon je graag inzet en wil je elke dag plezier in je werk? Bel en vraag naar Maarten (06 - 301 76 665/ maarten@veerkracht.nl) en kom praten. 

Kraanmachinist voor Grondwerken (GWW)
Elke dag genieten op een prachtige 8,5T kraan? Veerkracht vindt het belangrijk dat haar personeel werkt met goed materiaal, met jou als Kraanmachinist in het bijzonder! Je komt te werken in een GWW team met ervaren mannen, die al jarenlang met plezier bij Veerkracht werken. Kan jij een kraan besturen en het maximale uit deze kraan halen? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven. 

Dus, heb je geen uitdaging meer op een kleinere kraan en ben je opzoek naar uitdaging en afwisselend werk? Toon jouw veerkracht en contact Maarten (06 - 301 76 665 / maarten@veerkracht.nl) en kom praten. 
Jij hebt:
*Ervaring als machinist op een hydraulische kraan
*Ervaring als machinist in het grondwerk
*Rijbewijs B is een PRE

DTA's
We zoeken collega’s met leidinggevende capaciteiten die graag aan verschillende projecten werken en het leuk vinden om dagklussen af te wisselen met langdurigere klussen. Mensen die graag buiten zijn, van aanpakken houden, zich verantwoordelijk voelen voor een klus, voor hun team en hun spullen. Mensen die een goede teamspirit hebben!
Samen met de projectleider en de werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het verwijderen van al het aangetroffen asbest conform het werkplan.
Je weet de asbestsaneerders dagelijks te motiveren en aan te sturen maar bent zelf ook niet te beroerd om mee te werken. Je bent aanspreekpunt voor auditors en inspecteurs die soms langskomen om te checken of alles conform wetgeving gebeurt en je ben consequent in het correct invullen van het werklogboek en bijbehorende administratie. 
Om een saneringsproject te begeleiden heb je een persoonscertificaat nodig, het DTA diploma. Als je deze nog niet hebt, dan zorgt Veerkracht voor een meerdaagse cursus en bijbehorend examen voor je. 

Jij hebt:

- Aantoonbare ervaring als DTA of je hebt DAV en je wilt graag DTA'er worden

- In bezit van de juiste asbestgerelateerde papieren (SCA-certificaat, Vezelveiligheid, Medische keuring, FitTest, VOL-VCA)
- Rijbewijs minimaal B-E
- Zeer goede beheersing van de Nederlandse taal in spraak en schrift

Bel of mail Dennis (06 - 576 47 606)/dennis@veerkracht.nl) en kom praten. 


DAV-2'ers
Wij zoeken collega’s die samen met ons asbestteam gebouwen asbestvrij willen maken. Wij werken vooral in de Randstad en hebben zowel dagklussen als grote opdrachten die langere tijd duren. Jij saneert bij ons dus asbest op diverse projecten.
Bij de sloop of het verbouwen van een gebouw moet eerst geïnventariseerd worden waar de het asbest zich precies bevindt, vervolgens kun jij als deskundige asbestsaneerder de het asbest veilig verwijderen.
Je werkt altijd onder leiding van een voorman, een DTA-er (Deskundig Toezichthouder Asbestsloop).
Je werkt altijd in teamverband en op verschillende locaties, zowel binnen als buiten.

Om asbest te mogen verwijderen heb je een persoonscertificaat nodig. Als je deze nog niet hebt, dan zorgt Veerkracht voor een meerdaagse cursus en bijbehorend examen voor je. Heb je voldoende ervaring opgedaan, en vind je leidinggeven leuk over een team? Dan kun je een cursus volgen tot Deskundig Toezichthouder Asbestsloop (DTA).

Jij hebt
:
- Aantoonbare ervaring als DAV-1 of DAV-2 of je wilt dit leren
- In bezit van de juiste asbestgerelateerde papieren (SCA-certificaat, Vezelveiligheid, Medische keuring, FitTest, VCA-basis)
- Beheersing van de Nederlandse taal
*Rijbewijs B is een PRE

Bel of mail Dennis (06 - 576 47 606)/dennis@veerkracht.nl) en kom praten. 


Voorman Sloop- Aantoonbare ervaring als (voorman) sloop
- In bezit van juiste sloopgerelateerde papieren (Voorman sloop, VOL-VCA)
- Rijbewijs minimaal B-E
- Zeer goede beheersing van de Nederlandse taal in spraak en schrift

Bel of mail geert : 06 - 5140 62 36 / geert@veerkracht.nl 

Handslopers- Aantoonbare ervaring als (hand)sloper
- In bezit van juiste sloopgerelateerde papieren (VCA-basis)
- Beheersing van de Nederlandse taal
*Rijbewijs B is een PRE

Bel of mail geert : 06 - 5140 62 36 / geert@veerkracht.nl 

Bij Veerkracht vinden wij het belangrijk dat iedereen een gepaste opleiding krijgt, afhankelijk van de functie en de ambitie. Ook vinden wij veiligheid en gezondheid zeer belangrijk, vandaar dat wij als bedrijf VCA** gecertificeerd zijn. Voor nieuw personeel is een VOL- of basis-VCA dan ook een verplichting. Indien je niet in het bezit van een VCA-certificaat dan volg je een cursus om dit certificaat te behalen.

Als je geïnteresseerd bent om ons team te komen versterken dan vragen we je om een CV met motivatie op te sturen naar de persoon die bij de functie staat (of naar info@veerkracht.nl) met daarin welke functie je solliciteert.