Veerkracht

Veerkracht is in 2008 opgericht door Geert Rollingswier. Asbest was toen de hoofdactiviteit en dat zie je terug in ons gekleurde logo met stippen. Sindsdien hebben we honderden objecten asbestvrij gemaakt, zowel voor bedrijven als particulieren. Inmiddels is geen asbestklus groot genoeg! Omdat de roots van Geert bij de sloop liggen, begon het in 2017 toch te kriebelen en is er een goedlopende slooptak bij gekomen. Begin 2020 is de 3e bedrijfstak erbij gekomen: Grond-, Weg- en Waterbouw. Door de combinatie van asbestsanering, sloop en GWW is Veerkracht in staat om elk sanering-, renovatie-, sloop- of bouwproject vakkundig uit te voeren. Nu werken er dagelijks 25 vaste medewerkers en een wisselend aantal inhuurders voor onze klanten.

Veilig, schoon en efficiënt werken met teams van wisselende samenstellingen lukt het beste als je conform vaste afspraken werkt. Daarom hebben we ons asbestcertificaat, zijn alle medewerkers VCA** gecertificeerd en voeren we sloopwerkzaamheden uit conform SVMS-007. Onze administratie is zo digitaal mogelijk, zowel op kantoor als voor de medewerkers buiten. We laten ons succesvol ondersteunen door Exact B7, IBIS en Werkplanner van KIWA.

Ons pand heeft energielabel A++ en we zijn gestart met de omslag naar elektrisch rijden en werken.

Veerkracht is centraal gelegen in het land, aan de Kobaltweg op Industrieterrein Lageweide, en is actief deelnemer in de vereniging van ondernemers.

Voor informatie of een offerte op maat kunt u een e-mail versturen naar

info@veerkracht.nl of bellen met Geert Rollingswier via 06-51406236